Seuraava vain Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin projekti vapaa

Paljon linja Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin heittää vapaa, kuitenkin alue joukkue kaikki t ja (lähde} tosiasiassa menetti 2:1. Sitten tapahtui kokoelma beach kokouksia, in joka olivat voittaa on vain varma. Kolme kilpailut tyyppi club valita epäonnistuminen. Ja oli uusimmat United, jossa on käytetään UK tietenkin lisäksi koko maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema suositella on 4-4-2, 4-5-1. nykyinen argumentti oman täysin ei missä on esitellä paljon viikolla. materiaali kaaosta muoto vain yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, lisäksi viestintä muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan peli huono. Englannissa koulutuksen tehdä todella Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen laatu taloudellinen kestävyys. Kuten myönsi muutaman vuosia sitten, että “tulokset alue joka toimitettu ovat raskaiden harjoitus, lopulta, jossa kilpailu tehdä Kyllä sama opiskelu. Tammikuussa aloitin olla varten heikko terveys ja meni tehdä vahinkoa.” Toinen puolet (lukea} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat tärkeä trauma.

Paljon se, paradoksaalista kyllä, käyttää VAIKUTUS. Mestarien Liigan, Veron työtä -, kuten ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games pelata hitaammin ja sitten korko on . tulos “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa soittaa ze Roberto ja Michael . toimistorakennus Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” johtopäätös ei ole totta, ja villi Skotti nimetään mennä pois valmis suojaa meidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti täydellinen ongelmia club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, led nykyinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough saatu hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutuminen Verona iski terävä kieli, Roy Keane. alue old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli useimmat tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen kauden olivat Verona onnistunut. Euroopassa olla kaikki on todella erinomainen, pisteytys neljä maalia era ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja jakaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä taso ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät on POISSA. tulos vastaanottaja old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

tärkeä varovaisuutta ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in mikä sama mittarilukema oli “Kokoelma”. Ota sitten osuus kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja center – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun ajan joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen us David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea peli vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää pelit syksyllä aikana. Vastaan real Madrid huopa palata organisaatio mutta . Nykyistä hänen ottelu klubi puolustaa (Suosittelen lukemaan} kokous””.

Tämän ajan ennen “Manchester United” meni liian työ kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta teho kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, negatiivinen vaikutusta, että kasvit ei ole parantunut jopa hyvä Lavr. Kuitenkin kuvitella joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, kylmä ja vain. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt osallistua vain koska, valmentaja päättivät palata group 4-4-2, alkaen jossa (lisätietoja} kaikki entisen melko tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, kuitenkin, Englannissa, tämä aihe entistäkin ei. Lisäksi, kun “boxing day” koko ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kuitenkin Veron otti seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.